×
Fremtidens HjemTophistorie

Philips Hue forbedrer sine bevægelsessensorer

Philips Hue opdaterer sine bevægelsessensorer, så der nu er mulighed for dele dagen op i flere tidsintervaller og opnå mere præcis lysstyring.

Mange danske hjem er udstyret med Philips Hue. En af de lette måder at styre det på, er med den tilhørende Hue bevægelsessensor, som gør automatiseringen ligetil.

Men brugerne har i årevis skreget på én bestemt ændring, som ville gøre den styring betragteligt lettere og mere fleksibel. Hidtil har man nemlig kun kunne inddele dagen i to tidsrum. Eksempelvis dag og nat, som bestemmer hvad der skal ske ved bevægelse, afhængigt af tidsrummet.

Men nu har Philips Hue så endelig frigivet den opdatering, som udvider tidsrummene fra to til ti. Det giver selvsagt langt større råderum til at inddele dagen som man ønsker. Nu kan bevægelse i morgentimerne have sit eget tidsrum, uden man som bruger er tvunget til at benytte samme indstilling hele dagen.

Dernæst, så kan bevægelsessensorerne fremadrettet aktivere funktionen ‘Natural Light‘. Den funktion tilpasser lysets farvetemperatur til tiden på dagen. Om morgenen skarpt og energigivende, mens det om aftenen er afdæmpet og afslappende.

Flere Philips Hue nyheder på vej

Opdateringen kommer forud for det sikkerhedskamera, som lanceres senere på måneden. Det er ikke utænkeligt at de flere tidsrum til sensorerne bliver relevant i den sammenhæng.

Når julen nærmer sig, så kunne vi forleden berette om at juletræskæden Philips Hue Festavia, der blev en kæmpe succes sidst år vender retur.

Tilgængelighed

Opdateringen til sensorerne er ved at rulle ud. Husk blot at sikre at din Philips Hue-app (iOS/Android) er opdateret til seneste version.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.