×
Fremtidens HjemTophistorie

Philips Hue kamera på vej

Philips Hue får et hjemmeovervågningssystem og starter med et kamera, der præsenteres i slutningen af august.

Philips Hue forlader ikke lyset, men udvider paletten. Ifølge Hueblog.de er der et Philips Hue kamera på vej. Det bliver angiveligt lanceret under IFA elektronikmessen i Berlin i slutningen af august, sammen med andet sikkerhedsudstyr til det intelligente hjem.

Hueblog.de plejer at have godt styr på Hue-rygterne, så vi tager det som gode varer. Ifølge sitet er kilden intet mindre end Signify-chefen Eric Rondolat.

Søstermærket WiZ, der også er ejet af Signify, fik hjemmeovervågningssystem for et par måneder siden. Hue-systemet vil angiveligt lægge sig op ad dette. Rondolat forklarer, at iden er at bruge sikkerhed til belysning og belysning til sikkerhed.

– En indbrudstyv i huset udløser alarmen, og alle lamper blinker rødt. Hvorfor er det interessant? Fordi lydalarmer ikke kan høres på afstand, da de opbevares inde i huset. Men lyset kan ses på lang afstand, sagde Rondolat ifølge mediet.

Samtidig skal det nye Philips Hue kamera også være en hjælp i dagligdagen. Eksempelvis vil det automatisk kunne tænde lyset, når det registrerer, at nogen er kommet hjem.

IFA messen åbner dørene for publikum den 1. september, men Philips Hue afslører allerede få dage inden, den 30. august, deres efterårsnyheder.

Læs mere: WiZ kan snart overvåge dit hjem.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.