×
Fremtidens HjemTophistorie

Philips Hue vil bruge dine lamper som sensorer

En lignende funktion er allerede tilgængelig hos søsterselskabet WiZ. Nu vil Hue også lade selve lamperne være bevægelsessensorer.

Signify, som er selskabet bag Philips Hue, men også WiZ, har tidligere lanceret Spacesense til sidstnævnte produktlinje. Det dækker over en funktion, hvor selve pærerne i et smarthome-setup fungerer som bevægelsessensorer.

Nu ser det ud til, at turen er kommet til Philips Hue, som eftersigende vil lancere selvsamme funktionalitet til dets mange smarthome-lys.

Vi har hos iNPUT tidligere testet WiZ Spacesense, som du finder et link til nedenfor. Vi var ret begejstrede for funktionen og det antages at mulighederne hos Philips Hue bliver 1:1. Det fungerer således.

“Kort sagt, så dækker Spacesense over muligheden for at bruge WiFi som bevægelsessensor. Det er nemlig sådan, at vi “forstyrrer” det trådløse netværk, når vi bevæger os rundt i vores hjem. De forstyrrelser kan man via kunstig intelligens lære at opfange og skelne fra andre forstyrrelser. I smartlys giver brugen af den teknologi virkelig god mening. Træd ind i et rum og dine lys ved du er der – men uden eksterne sensorer.”

Den største forskel er at WiZ benytter WiFi, mens Philips Hue kører på ZigBee-teknologien. Det forklarer muligvis hvorfor det har taget længere tid, at rulle funktionen ud på denne platform.

Det er sitet Hueblog.com, som siger at have oplysninger om, at Philips Hue snarligt vil gøre funktionen tilgængelig for sine brugere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.