fbpx

 

 

 

 

GamingStreamingTophistorie

PlayStation 5 får både Apple TV, Netflix og Disney+

Nu er det afsløret hvilke apps, der er tilgængelig til PlayStation 5 konsollen – og det bliver en rå streaming-maskine.

Dagen, hvor PlayStation 5 kan købes, nærmer sig med hastige skridt – og nu er det blevet offentliggjort hvilke streaming-apps du får mulighed for at installere på konsollen allerede når den pakkes ud.

Netflix, Disney+, Spotify, Twitch, Youtube og Apple TV+ er alle klar på førstedagen, fortæller Sony. Senere kommer også Amazon Prime Video, lover selskabet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En glædelig (omend mild) overaskelse er, at Apple TV+ er blandt mulighederne. Tidligere har Apples streamingtjenester kun været tilgængelig fra selskabets egne enheder, men et strategiskifte gør, at Apple TV+ app’en nu findes på adskillige Smart TV-modeller, ligesom den rygtes at være klar til Xbox Series X og S også.

PlayStation 5
PlayStation 5 Media Remote har knapper til både Disney+, Netflix, Spotify og Youtube.

Med de mange streaming-apps ligner PlayStation 5 en ren Schweizerkniv; der bliver ikke behov for andre bokse. DRTV findes allerede på PlayStation 3 og 4, så mon ikke en PS5-app er i støbeskeen?

Brugerfladen på PlayStation 5 er også mere “venlig” overfor underholdning, der ikke er spil. Der er et dedikeret område til medieindhold, der er placeret lige ved siden af spil. Det nye kontrolcenter gør det nemmere at betjene musikken, mens Sony Media Remote (ekstraudstyr) har fået dedikerede knapper til både Disney+, Netflix, Youtube og Spotify.

PlayStation 5 konsollen kommer i butikkerne den 19. november i to udgaver. Den store udgave koster den nette sum af 4.199 kroner, mens Digital Edition uden optisk drev kan købes for 3.399 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button