GamingTophistorie

PlayStation 5 kan gå i stykker hvis den står oprejst

Der cirkulerer advarsler om, at PlayStation 5-konsoller kan gå i stykker, hvis de står oprejst for længe.

Reperatører advarer om, at PlayStation 5 konsollerne kan tage skade af at stå oprejst. Konsollen har flydende metal på APU’en for at holde den kølig. Dårlig isolering betyder, at denne væske kan lække ind i konsollen, når den står oprejst. Det kan kortslutte systemet, advares det.

Nogle tilføjer endda, at vibrationerne fra Blu Ray-drevet kun fremhæver fænomenet.

Ifølge svenske Teknikvëckan er der rapporteret flere tilfælde, hvor lækager har fået konsoller til at gå i stykker. Blandt andet franskmanden 68Logic, der har taget adskillige billeder af fejlen.

PlayStation 5
Her ses det tydeligt at væsken er lækket.

Der spekuleres i, at problemet først nu begynder at vise sig, efter at PlayStation 5 er fyldt to år og tætningerne med tiden har mistet effektiviteten.

Selvfølgelig er disse isolerede tilfælde for øjeblikket, og langt de fleste konsoller, der bruges vertikalt, har muligvis ikke noget problem, men hvis du vil undgå denne form for problemer, er det tilrådeligt at bruge din konsol vandret, advares det.

Kilde
Teknikvëckan
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.