fbpx

 

 

 

 

ElbilerTophistorie

Polestar 2 kommer snart til Danmark – udenlandske anmeldere elsker den

Polestar 2 er en værdig konkurrent til Teslas elbiler - og faktisk bedre på mange måder, mener udenlandske anmeldere

Polestar 2 er lige på trapperne herhjemme, og du kan faktisk allerede reservere den nu. Endnu er der ingen danske anmeldelser af bilen (omend vi snart anmelder den på vores YouTube kanal hvor du også kan se masser af andre bilanmeldelser – abonnér her) men der er en del udenlandske anmeldelser online allerede – inklusiv et par stykker på YouTube. Blandt andet har Doug DeMuro, en elbil-elsker med knap 4 mio. abonnenter på YouTube, kigget på den svensk-kinesiske bil. Og han er, mildt sagt imponeret:

Mere en “rigtig” bil end Tesla

Hvad gør så, at anmeldere som Doug DeMuro elsker Polestar 2 så meget? I virkeligheden er det nok det, at de fleste er enige om, at Polestars anden elbil er en rigtigt lækker “rigtig” bil – samtidig med, at den har rigtigt mange af de ting, den største konkurrent Tesla også kan bryste sig af; lækkert interiør, gode køreegenskaber og avanceret funktionalitet. Men derudover er anmelderne generelt enige om, at bilen på mange måder er mere en “rigtig” bil end bilerne fra Tesla – og dermed har den også en lavere indlæringskurve. Stort set samme holdning går igen hos næsten alle udenlandske anmeldere, og det britiske Top Gear giver da også bilen 8/10.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lige ved og næsten

Både design, kvaliteten på interiør og betjening får også gode ord med på vejen fra Doug DeMuro, men i sidste ende er konklusionen dog, at Polestar 2 ikke helt når op på siden af Teslas Model 3 – især fordi prisen er højere og rækkevidden lavere. Ikke desto mindre er han altså, ligesom de fleste andre anmeldere, rigtigt godt tilfreds med Polestar 2.

Back to top button