×
Elbiler

Porsche Taycan får indbygget Apple Music app

Som den første bil nogensinde får elbilen Porsche Taycan indbygget Apple Music app – ingen mobiltelefon kræves for at bruge musiktjenesten.

Ikke alene bliver Porsche Taycan den første elektriske bil fra den tyske billegende, det bliver også den første bil i verden, der har indbygget Apple Music. Det betyder, at man vil kunne lytte til musiktjenestens brutale katalog af sange, kuraterede spillelister og Beats Radio 1 radiostationen uden at skulle tilkoble en mobiltefon. Porsche siger at de planlægger at forære tre års gratis mobildata til kunderne – og vil også inkludere et halvt års medlemskab af Apple Music til nye og eksisterende Porsche-ejere.

– Porsche og Apple Music passer perfekt sammen. Vi deler fælles værdier og den samme nådesløse holdning til brugeroplevelse, kvalitetsteknik, design og innovation, siger Detlev von Platen, medlem af direktionen for salg og marketing hos Porsche AG i pressemeddelelsen.

Det har længe været muligt at lytte til Apple Music via Apple CarPlay, som Porsche har understøttet siden 2015, men det er første gang at Apples musiktjeneste bliver bygget ind som en standard-app i bilens styresystem.

Det betyder, at man vil kunne betjene Apple Music via Porsches proprietære stemmestyrings-system. Porsche har også planer om at producere eksklusive spillelister, som kun bliver tilgængelige via Apple Music. Det bliver også muligt at koble Porsche Taycan sammen med sit Apple ID, så det ikke er nødvendigt at indtaste kodeord eller parre mobiltelefonen.

Porsches CEO har tidligere fortalt mediet Techcrunch, at 80 procent af alle Porsche-ejere i USA går rundt med en iPhone i lommen. Derfor har Porsche heller ikke tænkt sig at holde Apple-integrationen til Taycan. Ifølge Detlev von Platen starter det med Taycan, men Porsche har på sigt tænkt sig at udruste alle kompatible modeller med samme muligheder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.