×
Gadgets

POWER direktør er klar i mælet ved åbningsfest: Farvel til monopol!

Store bilkøer og mange tusinde mennesker i kø er efterhånden en tradition når POWER åbner nye varehuse, og i dag er åbenbart ikke en undtagelse. Kl. 07.00 i morges slog kæden dørene op til det første varehus i Århus, og det lader til, at Århusianerne var klar til shoppe amok i billige computere, fladskærme og masser af andet elektronik.

Tilfreds direktør

Jesper Boysen, POWERs karismatiske direktør der også har hovedrollen i kædens reklamer, er mere end almindeligt selvtilfreds med dagens åbning, som han mener slår alle rekorder.

“Der har aldrig været en så massiv interesse for en POWER-åbning som her i Mega Syd. Det rekordhøje besøgstal bekræfter os blot i, at vi gør det rigtige her i Aarhus – nemlig at tage kampen op mod mastodonten på den anden side af vejen, der i mange år har siddet lunt på markedet for elektronik og hvidevarer. Nu kan forbrugerne se frem til billige og gennemsigtige priser – og det bliver velmodtaget her til formiddag, hvor varerne rives ned fra hylderne. Derfor har vi også bestilt endnu flere hjem, så der er nok til alle indtil kl. 22,” siger Jesper Boysen.

Krigen fortsætter

“Farvel til monopol” råber Jesper Boysen da han åbner det nye “POWER house”, og signalerer dermed, at POWER er klar til næste slag i krigen med ærkerivalerne fra Elgiganten, og POWER har da efterhånden også noget at have det i – de har nu åbnet 6 såkaldte POWER Houses, ofte direkte overfor eller meget tæt på konkurrenten, og hver gang har åbningen skabt enorm omtale. Elgiganten har dog også tidligere forsøgt at skabe deres egen støj for at stjæle kunderne tilbage – blandt andet med konkurrende kø-tilbud, så krigen fortsætter – forhåbentlig til forbrugernes fordel.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.