×
Gadgets

Print Polaroid-billeder direkte på mobilen

Den ultimative hipster-udvidelse af mobiltelefonen?

Tag et billede på telefonen og print en Polaroid-udgave med det samme. Det er i bund og grund, hvad Polaroid Insta-Share byder på.

Printeren er den seneste Moto Mod; en udvidelse til Motorolas Z-mobiltelefoner, hvis seneste inkarnation, Z2, blev lanceret i juli måned.

Som et rigtigt kamera

Polaroid Insta-Share kan printe et Zink-papirbillede på 2×3 tommer (5 x 7,5 centimeter) og er udstyret med en udløserknap, så du kan tage billeder, som var det et rigtigt Polaroid-kamera. Billederne er i øvrigt selvklæbende, så du kan sætte dem op overalt.

Printeren vil kunne købes i Danmark fra januar 2018 og vil koste omkring 1.299 kroner. Der er ingen ord om, hvad papiret koster – men vores gæt er, at det nok ikke er billigt.

Se Motorolas Insta-Share-video her:

https://www.youtube.com/watch?v=O23ISH8Fd0w

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.