×
GamingTophistorie

Spilklassiker klar i 4K-pimpet udgave

Nu fås den klassiske first-person-shooter Quake II fra 1997 i en pimpet udgave med 4K-grafik og ekstra indhold.

Havde man en Intel-kompatibel PC i 1997, har man med nærmest garanti spillet Quake II. Nu fås det ikoniske spil i et helt ny udgave med 4K-grafik og læssevis af ekstraindhold. Ren nostalgi. Det fås til både spillekonsoller og pc.

Det er 24 år siden lanceringen af ​Quake II. Altså tæt på et kvart århundrede. I den nye 2023-udgave vil man være i stand til at spille den klassiske kampagne med den originale musik, men udvikleren har fået alt til at se lidt smukkere ud. Spillet kan nu nydes i 4K ved 120 FPS.

Ud over den klassiske kampagne medfølger også alle de [officielle] ekstraudvidelser, der er blevet lavet gennem tiden. Desuden har udvikleren lavet en helt ny kampagne, som de kalder for “Call of the Machine”.

Spillet vil også kunne spilles online, og det er muligt at mødes med op til 16 spillere.

Quake II er udviklet af ID Software med legendariske John Romero i spidsen. Han har stået bag ikoniske spiltiter som Wolfenstein, Doom og altså Quake-serien.

Quake II er udgivet til PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Game Pass, Nintendo Switch og pc. Spillet koster 9,99 euro – omkring 75 kroner – kan allerede købes. Herunder en video, der reklamerer for den nye udgave:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.