Gaming

John Romero har udsendt kæmpe udvidelse til Doom

Nu kan du hente en gratis udvidelse til det ikoniske spil Doom, der udkom for mere end 25 år siden.

John Romero, den legendariske spiludvikler der står bag ikoniske titler som Wolfenstein, Quake og, ikke mindst, Doom, har netop udsendt en kolossal, gratis udvidelsespakke til sidstnævnte spil. Udvidelsen hedder Sigil og er den uofficielle femte episode i spillets historie. Der var tre kapitler i det originale spil fra 1993 og et fjerde i Ultimate Doom-udgaven fra 1995.

Sigil indeholder ni nye singleplayer-baner og ni Deathmatch-baner og udvidelsen alene fylder stort set det samme på harddisken som hele det originale spil.

Romero annoncerede Sigil-udvidelsen sidste år, da Doom fyldte 25 år, og lovede at den ville være gratis – hvilket den også er. Den skulle være udgivet i februar, men udkom altså først i går. Hvis du vil spille Sigil, kan det hentes fra Romoros hjemmeside. Det kræver, at du har det originale Doom-spil – og har du ikke gemt disketterne, kan det købes via Steam.

Er du helt vild i varmen af nostalgi, kan du også vælge at kaste penge efter en fysisk udgave af udvidelsen. The SIGIL Megawad Beast Box indeholder blandt andet en ”16 GB 3-1/2-tomme floppy disk-formet USB der inkluderer alle data og udvidelser”, såvel som en statue af John Romeros hoved på en stage …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.