×
GadgetsTophistorie

Rygte: Apple skifter over til helt trådløse iPhones efter USB-C

iPhone er en af de få produkter fra Apple. som endnu ikke har droppet Lightning-kablet til fordel for USB-C. Næste år forventes det dog, at iPhone 15 får USB-C, men længere ude i fremtiden lurer helt trådløse iPhones, ifølge Bloomberg.

En ny lov fra EU kræver nemlig, at blandt andet smartphones skal benytte USB-C senest i efteråret 2024, hvilket tvinger Apple væk fra Lightning-porten.

Læs mere om dette her: Løkken strammes om Lightning-stikket.

Trådløse iPhones og iPads i fremtiden?

“Apple er indstillet på at skifte fra Lightning-opladningsporten på iPhone og andre enheder til USB-C for at overholde en ny europæisk lov, men virksomheden planlægger stadig en wireless-first fremtid. På et tidspunkt i løbet af de næste par år vil Apple sandsynligvis begynde at gå helt over til trådløs opladning på iPhone og iPad, hvilket matcher Apple Watch.” Lyder det fra Mark Gurman fra Bloomberg.

Fremtidige iPhones og iPads fra Apple vil altså udelukkende blive opladet trådløst, ifølge Mark Gurman. Apple er allerede på vej væk fra en fysisk port til simkort, med introduktionen af iPhone 14. Indtil videre gælder dette dog kun for iPhone 14-modellerne i USA, men på sigt skal vi nok også regne med at iPhones udelukkende kommer med eSIM på globalt plan.

Næsten alle iPads bruger allerede USB-C (undtagen entry-level modellen på 10.2″), men de siges også at blive helt trådløse i fremtiden.
Hvorvidt dette bliver tilfældet, må tiden vise.


Læs også: Hyundai Ioniq 6: Her er den officielle rækkevidde

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.