×
Gadgets

Rygte: Apple slipper for et “notch” i kommende iPhone

2019 udgaven af iPhone vil have en front, der udelukkende er skærm - helt uden det lille hak øverst

Bedst som flere af Android producenterne ellers har kastet sig over at lave telefoner, der har lånt tyvstjålet fra Apples design af iPhone X, dukker nye rygter nu op om, at Apple arbejder på at iPhone fra 2019 skal have et helt “rent” look uden kanten i toppen. Det er koreanske ETNews, der har bragt rygterne til torvs.

Ingeniørudfordring af de store

Bag hakket i toppen af skærmen har Apple i den nuværende iPhone X (Og formentlig også de kommende udgaver af iPhone, der lanceres til september) en ganske betragtelig mængde sensorer – og derudover også frontkamera og højttaleren. Alt dette skal enten flyttes (kameraet og højttaleren som minimum) til en lidt bredere kant, eller bygges ind under skærmen – hvilket Apple dog også har nogle patenter på. Under alle omstændigheder bliver det en ganske omfattende operation og en udfordring for Apples ingeniører.

Et stort gran salt

Rygtet, der altså stammer fra koreanske ETNews, er ikke underbygget af navngivne kilder, men blot nogle samtaler med producenter af hardware til Apple, som – igen ifølge ETNews – er blevet spurgt om mulighederne i forbindelse med det mulige redesign. Det giver dog mening at forvente, at Apple gerne vil droppe hakket, for en designperle er det ikke. Men om det kommer til at ske allerede i 2019 må siges at være tvivlsomt – så som altid med rygter af denne kaliber tager vi det med et stort gran salt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.