×
Gadgets

Undersøgelse: Dette er grundene til, at brugerne ikke opdaterer til iPhone X

Høje priser og manglende "killer"-features afskrækker kunderne fra at opgradere til iPhone X

Investeringsbanken Piper Jaffray har lavet en undersøgelse blandt 1.500 iPhone ejere der ikke har købt den nyeste og dyreste iPhone, iPhone X.

Spørgsmålet lød: “Du ejer en iPhone, men har ikke opgraderet til den bedste (ifølge Apple) iPhone X. Hvorfor ikke?”

Grundene til den manglende opgradering er mange – men den mest valgte er: “Min telefon virker fint”, hvilket kunne indikere, at prisen er så høj, at det afskrækker. Og i øvrigt også, at iPhone X ikke har en eller flere “killer”-features, der får nuværende brugere af ældre iPhones til at føle sig nødsaget til at opgradere.
Derudover er 31% mere direkte i deres svar, og siger at den simpelthen er “for dyr”.

En sidste anke fra 8% af brugerne er, at de synes at der mangler en større skærm end de 5,8″, topmodellen er født med.

Apple retter ind

Ifølge rygterne er Apple i gang med planerne der skal komme forbrugerne i møde. Det forlyder nemlig, at de er på vej med tre nye modeller til september: En billigere iPhone i ca. samme formfaktor som iPhone X – altså en fuld skærm på forsiden – men med almindelig IPS skærm i stedet for en OLED, hvilket er den dyreste komponent i telefonen. Derudover en “almindelig” opgradering af iPhone X, formentlig med et meget bedre kamera for at følge med Samsung. Og sidst, men størst, en Plus udgave med en større skærm. Der til gengæld på ingen måde bliver billig. Samlet set vil de tre modeller formentlig kunne motivere rigtigt mange af de, der ikke har investeret i iPhone X, til at opgradere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.