×
Gadgets

Rygte: Apple arbejder på 6,5″ iPhone X Plus næste år

KGI analytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities mener at Apple arbejder på en iPhone X Plus til lancering næste år

iPhone X er knapt på gaden før rygterne om næste års produkter begynder at florere på nettet. Men det er ikke en hr-hvemsomhelst, der leverer rygterne om næste års iPhones – Ming-Chi Kuo er eksperten på Apple, og hans forudsigelser er stort set altid næsten 100% korrekte. Og denne gang mener han, at der kommer hele tre redesignede telefoner næste år. Blandt andet en iPhone X Plus.

6,5″ iPhone X Plus

Den mest interessante af de tre modeller er for dem, der ikke synes iPhone X’s skærm er stor nok, for ifølge Kuo kan vi se en Plus udgave af iPhone X næste år – med en skærm på hele 6,5″.

iPhone X Plus

Kuo forventer også, at der kommer en slags mellem-model der er lidt større end den iPhone X, Apple netop har sendt på gaden. Modellen vil være udstyret med en 6,1″ LCD skærm – i modsætning til de to OLED skærme, der sidder på det der så bliver topmodellerne. Men Kuos mener alligevel, at alle tre telefoner kommer til at se ud som iPhone X – med udskæringen i toppen af telefonen og det hele.

Lavere pris på LCD modellen

Den billige LCD model skulle ifølge Kuo ramme en pris noget under iPhone X modellerne – formentlig lige over 5.000 danske kr. For at opnå det, skulle telefonen have en noget lavere opløsning og altså en LCD skærm, der er væsentlig billigere at producere. Han venter dog også, at telefonen stadig vil få FaceID systemet, hvilket vil give plads til en skærm der er stor nok til, at telefonen vil have næsten samme design som de dyrere iPhone modeller.

Hvis du vil have fingrene i en iPhone X Plus (eller den billigere LCD model) må du væbne dig med tålmodighed – telefonerne bliver formentlig først lanceret til september næste år – og så vil du kunne købe dem i slutningen af oktober eller starten af november 2018.

Læs mere: Anmeldelse: iPhone X

Læs mere: Vind BeoPlay højttaler og hovedtelefoner

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.