×
GadgetsTophistorie

Rygte: iPhone 14 Mini bliver alligevel til en realitet

Ifølge en ny kilde bliver iPhone 14 Mini måske alligevel til en realitet, på trods af, at adskillige rygter mener det modsatte.

Vi nærmer os så småt september måned, som i Apples tradition står på nye iPhones. Mini-iPhonen blev første gang introduceret med iPhone 12 Mini, som et kompakt alternativ til den “almindelige” iPhone.

Salget svigter

Salget af iPhone 12 Mini gik desværre ikke særligt godt, men det blev alligevel til en iPhone 13 Mini forrige efterår. Salgstallene så ligeledes heller ikke meget bedre ud for denne, hvorefter rygterne gik på at Apple ville droppe at lancere en ny generation i 2022.

Læs også: Apple skærer i produktionen af iPhone 12 Mini

Ny iPhone Mini-model?

Nu peger et nyt rygte dog på, at Apple vil lancere en iPhone 14 Mini næste måned. Samtidigt er en større iPhone 14 – iPhone 14 Max røget af listen. Ifølge kilden forventes det at Apple præsenterer iPhone 14, iPhone 14 Mini, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. En formodet produktliste er ligeledes også dukket op. Se billedet herunder:

Kilde: Evleaks

Dette er første gang vi hører om telefonen, så rygtet skal selvfølgelig tages med et gran salt.

Apple forventes at lancere iPhone 14-serien den 7. september. Dette er dog endnu ikke blevet bekræftet.


Læs også: Samsung lancerer Odyssey Ark: Stor og buet 4K gaming-skærm

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.