×
GadgetsTophistorie

Rygte: Ingen OnePlus 9T eller 9T Pro i år

Ifølge et nyt rygte, lancerer OnePlus ikke en 9T eller 9T Pro i år.

Ifølge et nyt rygte, lancerer OnePlus ikke en 9T eller 9T Pro i år.

OnePlus har ellers gjort det til en tradition, at lancere en eller to T-modeller på slutningen af året. Dette ser dog ikke ud til at blive en realitet i år. Et rygte på Twitter peger nemlig på, at OnePlus ikke har planlagt hverken en 9T eller 9T Pro i år. Præcis hvorfor, nævner rygtet ikke.

Sidste år lancerede OnePlus kun en 8T-model, men ikke en 8T Pro. Pete Lau, OnePlus CEO, nævnte forrige år, at der ikke var behov for en 8T Pro. Derfor kommer det nok ikke bag på mange, at vi nok ikke ser en 9T Pro i år.

Et umiddelbart gæt på hvorfor vi ikke ser en OnePlus 9T i år, kunne være grundet den globale chipmangel, som gør det svært at skaffe nok komponenter. En anden grund til dette, kunne også være at OnePlus satser på den netop lancerede Nord 2, som de måske håber på, kan udfylde efterspørgslen på en T-model. OnePlus 9 og 9 Pro er desuden allerede stærke telefoner, hvor der umiddelbart kun er få ting der kan forbedres.

OnePlus har ikke kommenteret på rygtet indtil videre.


Læs også: Sony åbner op for intern SSD-udvidelse til PS5 i seneste beta-software

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.