GadgetsTophistorie

Rygte: Ny MacBook Pro 13″ og Mac Mini med M2-chip lander senere på året

En ny MacBook Pro 13″ og Mac Mini med Apples næste-generation M2-chip, lander senere på året ifølge nye rygter.

Ny MacBook Pro 13″ på vej

Flere stor læk omhandlede en ny udgave af MacBook Pro 13″, dukkede op inden Apples Spring Event d. 8 marts. Alligevel blev det ikke til en præsentation af en MacBook. Nu tyder rygterne på at vi først ser den senere på året, sammen med en ny Mac Mini og muligvis en ny MacBook Air.

Mac Mini med M2 og M2 Pro chip

En ny Mac Mini lyder også til at være under udvikling, med et nyt design, samt en M2- og M2 Pro chip. M2-chippen forventes at have 4 “efficiency” kerner og 4 “performance” kerner, hvor M2 Pro også får 4 “efficiency” kerner, men 8 “performance” kerner.

M2 ventes altså at have 8 CPU-kerner og 10 GPU-kerner, hvor M2 Pro i stedet har 12 CPU-kerner og 12 GPU-kerner. M2 Pro forventes at være dobbelt så kraftig på processoren-ydelsen, sammenlignet med M2.

Hvornår lanceres de?

Præcis hvornår den nye Mac Mini og MacBook Pro 13″ lander, er ikke helt klart.
Ifølge Bloomberg, præsenterer Apple muligvis nye MacBooks under WWDC i juni. Det er dog også muligt, at de først lander senere på året.


Læs også: Xiaomi 12-serien lanceres globalt den 15. marts

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.