×
GamingTophistorie

Rygte: PS5 Pro kommer i 2023

Ifølge et nyt rygte, vil Sony lancere en opgraderet og stærkere udgave af PS5 i 2023: PS5 Pro.

Selvom manglen på PS5-konsoller fortsat er et problem, er Sony efter sigende i gang med at designe en stærkere udgave.

Markant forbedret ydelse

Det hævdes at PS5 Pro er under udvikling, baseret på oplysninger fra (ukendte) kilder. Konsollen skulle efter sigende byde på “væsentlige forbedringer i forhold til standardudgaven.” Rygtet stammer fra RedGamingTech.

Dette er blandt andet en fordobling af grafikprocessorens regnekraft, samt en forøgelse på 2,5x med hensyn til Ray Tracing. Dette vil i sidste ende også give en bedre oplevelse med det kommende PS VR2 headset.

Læs mere om PS VR2 her: Første kig på PlayStation VR2 headsettet til PS5.

Lanceres i slutningen af 2023

Ifølge kilden lander PS5 Pro muligvis i slutningen af 2023, eller engang i første halvår 2024.

Sony ikke har bekræftet, at vi rent faktisk ser en stærkere udgave af PS5. En PS5 Pro lanceret i 2023-2024 ville dog ikke være helt urealistisk, da det vil ligge i samme 3/4-årige tidsrum, som PS4 i 2013, til PS4 Pro i 2016.

Bekræftet: VRR på vej til PS5

Hvad Sony dog har bekræftet, er at den længe ventede feature VRR (Variable Refresh Rate), er på vej til PS5. Dette skriver Sony på PlayStation Blog. Funktionen kommer i en software-opdatering til PS5 i løbet af de kommende måneder.


Læs også: Microsoft er blevet hacket: 37GB data stjålet

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.