GadgetsTophistorie

Rygte: OnePlus Nord 3 med 150W opladning er på vej

Ifølge et nyt rygte er OnePlus Nord 3 på vej, som byder på markante opgraderinger, herunder 150W opladning.

OnePlus Nord 3 ser ud til at blive en markant opgradering over forgængeren Nord 2, i hvert fald hvis man ser på de seneste rygter.

Lynhurtig opladning og stærk ydelse

Formodede specifikationer for Nord 3 ser nemlig ud til at være dukket op, og de lyder lovende. Til at starte med understøtter telefonen lynhurtig 150W opladning. Dette skulle i teorien kunne oplade batteriet på 4.500 mAh fra 0 til hundrede procent, på blot 15 minutter.

Ydermere er Nord 3 udstyret med en stærk octa-core chip fra Mediatek, med modelnavnet Dimensity 8100, sammen med 8-12GB RAM. Skærmen siges at være på 6,7″ med en Full HD opløsning, samt 120 Hz opdateringsfrekvens.

På bagsiden vil der være et triple-kamera, bestående af en 50 MP Sony IMX766 sensor, en 8MP ukendt sensor (vi gætter på ultrawide) og en 2-megapixel-sensor, som muligvis er en makro-linse.

Designet for Nord 3 siges at være baseret på Realme GT Neo3, hvilket måske giver en idé om, hvordan den kommer til at se ud.

Hvornår præsenteres den?

Der er indtil videre ingen konkret information om, hvornår telefonen bliver præsenteret. Det lyder dog til, at det bliver engang i slutningen af april måned, muligvis omkring d. 20 april. Hvorvidt mobilen kommer til at hedde Nord 3, er heller ikke bekræftet.


Læs også: Samsung introducerer Galaxy A53 5G og Galaxy A33 5G

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.