×
GadgetsTophistorie

OnePlus Nord 3 lanceres den 5. juli

I næste uge lanceres den seneste Nord-telefon fra OnePlus, nemlig Nord 3.

Det er nu også bekræftet at Nord 3 kommer i to forskellige farver – Tempest Grey og Misty Green. Telefonens design er ligeledes også blevet afsløret, hvilket kan ses i invitationen herunder. Alert slideren som OnePlus efterhånden har været kendt for længe, er også at finde på telefonen.

OnePlus Nord 3 forventes at få en stor 6,7″ skærm på 120 Hz, en kraftig Dimensity 9000-chip, samt et batteri på 5.000 mAh.

Læs mere om de forventede specifikationer her: Nord 3 lækket på billeder

Forventede priser

I Europa rygtes prisen desuden at lande på 449 euro for udgaven med 8GB RAM og 128 Gb lager, mens modellen med 12 GB RAM og 256 GB lager siges at koste 549 euro. Direkte omregnet giver det cirka 3.300 kroner for den billigste udgave – uden dansk moms.

Lanceringen af Nord 3 finder sted den 5. juli klokken 15:30, dansk tid. Følg med i eventet på OnePlus hjemmeside.


Læs også: Xbox Series X bliver dyrere – prisstigning på vej

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.