GadgetsTophistorie

Billeder af Samsung Galaxy S22 Ultra er blevet lækket

En række billeder af Samsung Galaxy S22 Ultra er dukket op på nettet, samt lanceringsdatoen for S22-serien.

I år har Samsung ikke lanceret en Galaxy Note-telefon, hvilket startede en bølge af rygter om, at Note-serien ville blive skrottet til fordel for en Ultra-model med S-Pen – dette ser nu ud til at blive realiteten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu har vi fået det første formodede blik på Samsung Galaxy S22 Ultra, takket være flere billeder af telefonen i “real-life”. Billederne stammer fra Front Page Tech og afslører et nyt design, hvor der også er blevet plads til en S-Pen i bunden.

Kameraerne på bagsiden minder meget om S21 Ultra, og består af et 108 MP primært kamera, en 12 MP ultrawide-sensor, samt et 10 MP 3X telephoto-kamera og en 10MP 10X telefoto-sensor.

Datoen for Unpacked-eventet hvor Galaxy S22-serien bliver præsenteret, er desuden også blevet lækket. På Twitter har Jon Prosser, (manden bag Front Page Tech) fremlagt datoen for Unpacked-eventet, der bliver afholdt den 8. februar 2022, efterfulgt af lanceringen en 18. februar. Datoen for præsentationen af Galaxy S21 FE er ligeledes også lækket, dette event finder sted den 4. januar 2022, dagen inden CES-messen går i gang.

Informationen hænger også fint sammen med, hvad der tidligere er blevet rygtet. Læs mere om dette her: Samsung Galaxy S21 FE lanceres i januar 2022 ifølge uofficiel bekræftelse.

Læs også: Rygte: Samsung Galaxy S21 FE lanceres til januar – S22-serien muligvis udskudt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Læs også: Luftpost: Sony fragter massevis af PS5 med fly inden julehandlen

Back to top button