×
TeknologiTophistorie

Rygte: Samsung Galaxy S24 vil benytte batteriteknologi fra elbiler

Ifølge et nyt rygte vil Samsung benytte batteriteknologi fra elbiler, til at forøge batterikapaciteten i Samsung Galaxy S24-serien.

Der er endnu lang tid til at Galaxy S24-serien ser dagens lys, men nu er der formodentligt nyt om Samsungs kommende telefoner.

Det koreanske nyhedsmedie The Elec, hævder nemlig, at Samsung arbejder på at integrere “stacked”, altså stablede battericeller i Galaxy S24-serien.

Stablede battericeller giver pladsbesparelse

“Stacking” af battericeller er en nyere teknologi, som allerede benyttes i bla. batterier til elbiler.

Teknologien vil efter sigende forsøge batteri-densiteten med over 10%, hvor samme fysiske størrelse bibeholdes.

Stacking er en mere pladsbesparende teknologi sammenlignet med andre metoder

Dette vil i teorien gøre Samsung i stand til at opgradere batteriet fra 5.000 mAh i Galaxy S23 Ultra, til 5.500+ mAh i Galaxy S24 Ultra. Der er dog endnu ikke noget information om den reelle batterikapacitet i Galaxy S24-serien.

Ifølge kilden producerer Samsung allerede stacked batterier til elbiler. Derfor er det måske kun et spørgsmål om tid, før de får teknologien skaleret ned i størrelse, så den kan benyttes i batterier til smartphones, tablets og computere m.m.


Læs også: Rygte: Pixel 7a bliver dyrere end forgængeren

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.