×
GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy S24-serien får bedre skærme

Samsung Galaxy S24-serien står til at få bedre skærme, med markant højere lysstyrke end tidligere.

Samsung Galaxy S24-serien står til at få bedre skærme, med markant højere lysstyrke end tidligere.

Ifølge et nyt rygte, skruer Samsung markant op for lystyrken i skærmene på Galaxy S24-modellerne. Lysstyrken formodes nemlig at blive hævet fra 1.750 nits til hele 2.500 nits maksimalt. Dette vil gøre displayet til et af de mest lysstærke på markedet – også højere end de 2.000 nits i Apples iPhone 15-serie og Google Pixel 8 Pro med 2.400 nits. Dermed er Samsung lige i hælene på Xiaomi 13T Pro med en max. lysstyrke på 2.600 nits.

Udover den højere lysstyrke, får Galaxy S24 og S24+ desuden et LTPO-panel, der tidligere var forbeholdt Ultra-modellen. Dermed kan skærmens opdateringsfrekvens justeres dynamisk fra 1Hz-120Hz, hvilket burde gavne batteritiden.

Læs også: Samsung Galaxy S24-serien lækket på billeder

Titanium til alle modeller

Tidligere på måneden kom det også frem, at Samsung angiveligt vil udstyre de tre modeller i Galaxy S24-serien med en ramme i titanium. Et rygte før det hævdede dog, at det er kun er Ultra-modellen der får en ramme i titanium. Derfor skal rygterne nok tages med et gran salt.

Præsenteres muligvis i januar 2024

Det er endnu uvist hvornår Samsung vil præsentere Galaxy S24-modellerne, men følger de tidligere lanceringen, sker det i januar eller februar måned. De seneste rygter spår på en introduktion i januar måned.

Læs også: Sony introducerer PlayStation 5 Slim

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.