×
GadgetsTophistorie

Rygte: Samsung Galaxy Watch Ultra med AI på vej

Samsung er efter sigende klar med et nyt Galaxy Watch til sommer - modellen hedder Ultra og bliver den nye topmodel.

Samsung ser ud til at introducere et nyt smartwatch i deres Galaxy Watch-serie her til sommer: Watch Ultra.

Galaxy Watch Ultra står til at et nyt design, ifølge rygterne. Formen bliver en blanding af et firkantet og et rundt ur, hvilket skaber er lidt anderledes design kontra tidligere ure fra Samsung. Batteriet siges også at blive større, med en batteritid op til 100 timer (eller 4 dages brug). Dette er også takket være en ny og mere strømeffektiv Exynos W1000 chip.

Galaxy Watch Ultra
Sådan kommer Galaxy Watch Ultra formentlig til at se ud.

Galaxy AI kommer kommer også til den nye Galaxy Watch-serie

Samsung har ikke slået fast at Galaxy Watch Ultra bliver en realitet. Men i en pressemeddelelse oplyser de dog, at Galaxy AI kommer til den nye Galaxy Watch-serie.

“Ved at integrere Galaxy AI med Samsung Health-appen kan Samsung tilbyde en mere personlig og skræddersyet oplevelse. Formålet er at forbedre målingen af sundhedsdata, ligesom det indeholder forbedret søvnindsigter.” Lyder det fra Samsung.

Nogle af de fokuspubkterne omfatter bla.:

  • Forbedret søvnindsigt: Giver dybere og mere detaljerede oplysninger om din søvn for at hjælpe dig med at forstå og forbedre dine søvnmønstre.
  • Energiscore: Funktionen giver et hurtigt overblik over din generelle sundhedstilstand hver dag ved at kombinere forskellige sundhedsmålinger.
  • Nye fitness- og træningsfunktioner: Inkluderer tilpassede træningszoner til løb og cykling, der hjælper med at optimere din træningseffektivitet. Disse funktioner måler, hvordan din krop håndterer forskellige træningsintensiteter og giver mulighed for skræddersyede træningsprogrammer for maksimal ydeevne og sundhedsmæssige fordele.

Kommer til juli

Samsung forventes at præsentere den nye serie af Galaxy Watch-ure, samt Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6 og Galaxy Ring I juli måned, muligvis den 10. juli.

Læs også: MitID udfases snart på ældre telefoner

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.