×
TeknologiTophistorie

Samsung klar med Galaxy AI til ældre telefoner

Samsung har netop begyndt udrulningen af Galaxy AI og One UI 6 til ældre telefoner i dag. S23-serien er blandt de første enheder der får det.

One UI 6.1 er den helt store opdatering, hvad angår features. Galaxy AI, som debuterede med S24-serien er nemlig omdrejningspunktet i opdateringen og byder på mange AI-baserede funktioner.

Samsung har nu begyndt udrulningen af opdateringen til Galaxy S23-serien, Z Flip 5 og Z Fold 5 og Tab S9-serien.

Har du endnu ikke har fået en notifikation hvor opdateringen er klar, kan du også manuelt prøve at søge efter den under:
Indstillinger -> Softwareopdatering -> Download og installer.

Senere hen får Galaxy S22-serien også AI-funktionerne, det er dog uklart præcist hvornår.

Masser af AI-funktioner

For eksempel kan Galaxy AI bruges til at generere en kort opsummering af en tekst eller artikel i Samsung Browser. Derudover kan man også redigere billeder ved at markere objekter med en cirkel og enten flytte dem eller fjerne dem helt fra billedet. Man kan bla. også få oversat opkald, samt mundtlige samtaler i realtid. Circle-to-search gør det også muligt at tegne en cirkel om et objekt og derefter søge på nettet.

Se er par eksempler af AI-funktionerne herunder, fra vores test af Galaxy S24.


Læs også: iOS 18 vises frem den 10. juni

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.