×
Gadgets

Sådan får du Apple Music i dag

Så er dagen som Apple-fans ser frem til og som Spotify gruer for oprunden: Apple åbner for sin nye Apple Music-tjeneste, der både er en streaming-konkurrent til Spotify og en 24-timers radiostation, der kan høres over hele verden. Apple åbner tjenesten med et knald – de tilbyder nemlig tre måneders gratis adgang, så musikken kan flyde uhindret hen over sommeren. Men hvordan sikrer du dig, at du får løst fribillet allerede i dag?

Først og fremmest skal vi satse på, at Apple åbner for tjenesten herhjemme. Det ligger i kortene, danske beta-testere har haft adgang til app’en, men der er ikke meldt noget ud officielt endnu – og som alle ved, er intet sikkert førend Tim Cook har trykket på den røde knap.

Det sker ifølge Apple Music-chefen Ian Rogers klokken 12.00 amerikansk østkyst-tid, hvilket er klokken 18.00 herhjemme.

Det kræver dog, at man har installeret iOS 8.4 på sin iPhone, iPod eller iPad – og den forventes at blive frigivet som en opdatering klokken 17.00 dansk tid. Tjek Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering, hvis du ikke får automatisk besked, når den er tilgængelig. Forvent dog at der er ventetid på serveren, når de mange iPhone-brugere verden over vil hente opdateringen.

Imens kan du registrere dig til dine tre måneders prøveperiode. Vi ved endnu ikke hvor, men apple.dk/music er et rigtig godt bud. Herefter burde du være klar til at høre DJ Zane Lowe åbne for Beats 1, som radioen hedder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.