fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Sådan får du Apple Music i dag

Så er dagen som Apple-fans ser frem til og som Spotify gruer for oprunden: Apple åbner for sin nye Apple Music-tjeneste, der både er en streaming-konkurrent til Spotify og en 24-timers radiostation, der kan høres over hele verden. Apple åbner tjenesten med et knald – de tilbyder nemlig tre måneders gratis adgang, så musikken kan flyde uhindret hen over sommeren. Men hvordan sikrer du dig, at du får løst fribillet allerede i dag?

Først og fremmest skal vi satse på, at Apple åbner for tjenesten herhjemme. Det ligger i kortene, danske beta-testere har haft adgang til app’en, men der er ikke meldt noget ud officielt endnu – og som alle ved, er intet sikkert førend Tim Cook har trykket på den røde knap.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det sker ifølge Apple Music-chefen Ian Rogers klokken 12.00 amerikansk østkyst-tid, hvilket er klokken 18.00 herhjemme.

Det kræver dog, at man har installeret iOS 8.4 på sin iPhone, iPod eller iPad – og den forventes at blive frigivet som en opdatering klokken 17.00 dansk tid. Tjek Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering, hvis du ikke får automatisk besked, når den er tilgængelig. Forvent dog at der er ventetid på serveren, når de mange iPhone-brugere verden over vil hente opdateringen.

Imens kan du registrere dig til dine tre måneders prøveperiode. Vi ved endnu ikke hvor, men apple.dk/music er et rigtig godt bud. Herefter burde du være klar til at høre DJ Zane Lowe åbne for Beats 1, som radioen hedder.

Back to top button