×
StreamingTophistorie

Prisstigninger på vej: Spotify hæver priserne på flere abonnementer

Prisstigninger på vej: Spotify har netop udmeldt, at de hæver priserne på flere abonnementer. Flere af abonnementerne står til, at få en højere pris. De nye prisstigninger træder i kraft den 30 april.

Prisstigningerne berører USA og flere lande i Europa. Spotifys Student- og Duo-planer stiger til henholdsvis €5,99 og €12,99 pr. måned. Spotify Family får en mere drastisk stigning fra €14,99 til €17,99 pr. måned. Ifølge The Verge, står nogle lande i Asien og Sydamerika også til at skulle betale mere snart. Standard-abonnementet Spotify Premium beholder dog sin pris på 99 kr. per måned.
Det er endnu uklart om danskerne også er berørt af prisstigningerne.

“Vi tilbyder en række abonnementsplaner, der er skræddersyet til vores brugeres behov, og vi opdaterer lejlighedsvis vores priser for at afspejle lokale makroøkonomiske faktorer og for at imødekomme markedets krav, samtidig med at vi tilbyder en enestående service,” Lyder det fra Spotify.

Alle eksisterende Spotify-abonnenter, der er berørt af prisstigningerne, har en frist på en måned, før priserne automatisk hæves. De højere priser vil altså først træde i kraft i juni.

Spotifys prisstigninger kommer kun få måneder efter, at virksomheden afslørede, at de nu har mere end 150 millioner abonnenter. På trods af dette, havde Spotify et tab på €125 millioner i det seneste kvartal, hvor den gennemsnitlige omsætning pr. bruger faldt med 8 procent.


Læs også: Den nye Apple TV fjernbetjening svigter gamerne

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.