×
GadgetsTophistorie

Nu kan Samsung Galaxy Watch advare om hjerteproblemer

Nu får Galaxy Watch ejere også mulighed for at blive advaret, hvis der er tegn på hjerteproblemer.

Galaxy Watch får nu en funktion, som Apple Watch-brugere har nydt godt af i flere år; nemlig advarsel om hjerteproblemer. Det amerikanske FDA, Food and Drug Administration, har godkendt Samsungs IHRN-funktion (Irregular Heart Rhythm Notification) i deres Samsung Health Monitor-app.

Sammen med EKG-funktionen kan brugere nu nemt holde øje med deres hjerterytme. Den kan indikere atrieflimmer (AFib) direkte fra deres Galaxy Watch på håndleddet.

Når den er aktiveret i Samsung Health Monitor-app’en, vil IHRN-funktionen løbende tjekke for uregelmæssige hjerterytmer. Hvis der opdages hjerteproblemer, vil brugeren blive advaret og bedt om at tage et EKG ved hjælp af deres ur for at få en mere præcis måling.

“Vi er glade for at kunne meddele, at notifikation om uregelmæssig hjerterytme, designet til at hjælpe mennesker, som måske ikke er opmærksomme på en potentiel hjerterisiko, er blevet godkendt af FDA,” siger Hon Pak, Vice President og Head of Digital Health Team, MX Business hos Samsung Electronics.

Funktionen forventes at dukke op i det nyligt annoncerede One UI 5 Watch-styresystem. Det ankommer senere på året – sandsynligvis sammen med Galaxy Watch 6.

Læs mere: Samsung Galaxy Watch 6 får større batteri.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.