Fremtidens Hjem

Samsung Ballie er robotten der styrer det digitale hjem

Denne mellemting mellem en tennisbold og BB-8 er en avanceret robot der kan betjene hjemmets intelligente enheder.

Samsung har sat sig forrest i bussen, når det handler om det digitale hjem. Med sin SmartThings-serie af produkter har firmaet gjort det muligt at gøre hjemmets enheder “intelligente” og på CES har de nu præsenteret en robot / digital / personlig assistent, der kan styre alle enhederne. Samsung Ballie hedder den lille fyr, der ligner en krydsning mellem en tennisbold og Star Wars-robotten BB-8.

Den lille kugle er både robot og personlig butler. Ved hjælp af indbyggede sensorer kan den genkende personer og følge dig rundt i hjemmet. Den kan reagere på stemmekommandoer og dens kamera holder øje med hjemmet til alle tider; bliver der spildt noget på gulvet, hidkalder Ballie selv en robotstøvsuger til at gøre rent. Hvis der er en skærm i rummet, kan robotten vise dagens to-do-lister – og krydse punkter af, når de er udført.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samsung har lavet en lille video, der viser, hvad Ballie kan bruges til. Videoen har dog én graverende fejl; jeg kender ikke mange hunde, der ikke ville jagte og bide i en rullende gul tennisbold …

Den dårlige nyhed er, at Ballie stadig bare er et koncept, der skal vise, hvad Samsung er i stand til. Der er ingen umiddelbare planer om at sætte robotten i produktion. Ærgerligt nok.

 

Den årlige elektronikmesse CES finder i år sted mellem den 7. januar og 10. januar i Las Vegas, USA. Det er verdens største messe af sin art. Vil du have friske nyheder fra CES direkte i dit nyhedsfeed, så giv os et Like på vores Facebookside.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button