Fremtidens Hjem

Samsung Ballie er robotten der styrer det digitale hjem

Denne mellemting mellem en tennisbold og BB-8 er en avanceret robot der kan betjene hjemmets intelligente enheder.

Samsung har sat sig forrest i bussen, når det handler om det digitale hjem. Med sin SmartThings-serie af produkter har firmaet gjort det muligt at gøre hjemmets enheder “intelligente” og på CES har de nu præsenteret en robot / digital / personlig assistent, der kan styre alle enhederne. Samsung Ballie hedder den lille fyr, der ligner en krydsning mellem en tennisbold og Star Wars-robotten BB-8.

Den lille kugle er både robot og personlig butler. Ved hjælp af indbyggede sensorer kan den genkende personer og følge dig rundt i hjemmet. Den kan reagere på stemmekommandoer og dens kamera holder øje med hjemmet til alle tider; bliver der spildt noget på gulvet, hidkalder Ballie selv en robotstøvsuger til at gøre rent. Hvis der er en skærm i rummet, kan robotten vise dagens to-do-lister – og krydse punkter af, når de er udført.

Samsung har lavet en lille video, der viser, hvad Ballie kan bruges til. Videoen har dog én graverende fejl; jeg kender ikke mange hunde, der ikke ville jagte og bide i en rullende gul tennisbold …

https://youtu.be/c7N5UDZX7TQ

Den dårlige nyhed er, at Ballie stadig bare er et koncept, der skal vise, hvad Samsung er i stand til. Der er ingen umiddelbare planer om at sætte robotten i produktion. Ærgerligt nok.

 

Den årlige elektronikmesse CES finder i år sted mellem den 7. januar og 10. januar i Las Vegas, USA. Det er verdens største messe af sin art. Vil du have friske nyheder fra CES direkte i dit nyhedsfeed, så giv os et Like på vores Facebookside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.