×
GadgetsTophistorie

Samsung er klar med ny Galaxy Z Fold 2

Fold 2 er en ganske betragtelig forbedring fra forgængeren, der led af en del børnesygdomme.

Samsungs tredje foldbare telefon – efter Galaxy Z Fold og Z Flip – bliver en opfølger til Galaxy Fold. Og med Fold 2 (som i øvrigt stort set var “outet” i tidligere leaks) ser det ud til, at Samsung har svaret på meget af den kritik den første udgave af telefonen fik.

Større “lille” skærm

Den første udgave af Fold havde en ganske lille skærm på “ydersiden”. I praksis var den ikke meget bevendt, og fungerede nærmest kun til at få notifikationer. I den nye version er skærmen blevet væsentlig større, hvilket betyder at man nu ikke behøver at folde telefonen ud for at gøre ting. Det er en ganske betragtelig forbedring. Skærmen udenpå telefonen er 6,2″, imens skærmen der foldes ud er hele 7,6″. Begge skærme er altså større end skærmene på forgængeren.

Mindre “notch”

Et andet stort kritikpunkt på den første telefon var den relativt store “notch” – altså kameraudskæring – inde i telefonen når den er foldet ud. Det har Samsung også fået styr på nu – der er faktisk kun et lille hul til kameraet, hvilket er betydeligt mere diskret.

Ingen dato på frigivelse

En anden nyhed er, at Fold denne gang kommer i to farver, der svarer til den nye Note serie: Sort og bronze. Der er intet nyt om, hvornår den nye Fold 2 kommer til Danmark, ligesom vi ikke har danske priser (forvent at de er i den absolut høje ende), men hold øje med iNPUT – vi forventer også en anmeldelse af den nye telefon på et senere tidspunkt.

Du kan se billeder af den nye telefon herunder:

Du kan læse mere om Galaxy Z Fold 2 hos Samsung.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.