×
GadgetsTophistorie

Samsung lancerer Note 20 serie

Samsung er klar med Note 20 serie - med 5G over hele linjen og generelt store opgraderinger over sidste års modeller

Samsung afslører lige nu deres nye telefoner i et live event, som de som altid kalder “Unpacked”. Hovedattraktionen – eller i hvert fald den telefon, Samsung venter skal sælges i flest eksemplarer – er den nye Note 20 5G. Og det er en ganske betragtelig opdatering, Samsung har bygget.

Meget tilfælles med S20

Kameraet i den nye Ultra er næsten det samme som sidder i topmodellen S20 Ultra, og faktisk ligner de to telefoner hinanden meget. Ligesom på S20 har den nye telefon også et 108 megapixel kamera med 5x optisk zoom. Den har dog “kun” 50 gange digital zoom, hvor S20 har 100x.

Processoren er også den samme som topmodellens, og så kommer Note 20 med enten 8 eller 12 GB RAM og enten 128, 256 eller 512GB hukommelse.

Større batteri og hurtigopladning

Batteriet i den nye version af Note er også større end på forgængeren. Denne gang er der blevet plads til 4500mAh i Ultra og 4300 i standardudgaven. Begge telefoner kan hurtigoplades med 25W og der følger en 25W oplader med i kassen.

5G over hele linjen

De to nye modeller er, som navnene antyder, født med 5G – og det er i øvrigt også den nye Fold 2. Dermed er alle Samsungs topmodeller i S, Note og Fold serien opdateret til 5G. Standardudgaven kommer i tre farver; grå, bronze og grøn. Ultra udgaven kommer kun i bronze og sort.

Dyre telefoner

Samsung brander Note serien som en business telefon, og det afspejler priserne da også.

Priserne ser ud som følger:

Note 20 256GB 8,299 kr.

Note 20 Ultra 256GB 10,199 kr.

Note 20 Ultra 512GB 10,899 kr.

Du kan forudbestille telefonerne allerede nu, og de er på gaden d. 21 august.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.