×
GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy S23 FE lanceres inden længe

Samsung er snart klar med en en ny telefon i form af Galaxy S23 FE, ifølge en bekræftelse.

En lidt billigere udgave af Galaxy S23 ser ud til at være lige om hjørnet. En person fra Samsung har nemlig bekræftet overfor Android Authority, at Galaxy S23 FE lanceres snart. Præcis hvornår telefonen lanceres, blev ikke omtalt.

“There is going to be an announcement made. Imminently.” Lød det fra Justin Hume, vice-president of mobile for Samsung South Africa.

Genkendeligt design

Formodede billeder af Galaxy S23 FE dukkede op forrige måned, via. OnLeaks på Twitter, hvilket afslørede telefonens design. Ligesom forrige FE-modeller, læner S23 FE sig meget op af S23-seriens design.

Formodede specifikationer

Specifikationerne for Samsung Galaxy S23 FE er ikke bekræftet endnu, men rygterne peger på S23 FE bliver omtrent så stor som Galaxy S23+, hvilket vil sige en skærm på omtrent 6,6″.

Drivkraften bliver efter sigende en Exynos 2200-chip, eller en Snapdragon 8+ Gen 1-chip, afhængig af markedet. Lagerpladsen er på 128 GB eller 256 GB lagerplads med 8 GB RAM. Batteriet forventes at være på 4.500 mAh med 25W kablet opladning, samt trådløs opladning. På bagsiden er der et tredobbelt kamerasystem med en 50 MP hovedlinse og sandsynligvis en ultrawide-linse, plus en telefoto-linse.


Læs også: Samsung introducerer Galaxy Z Flip 5 og Galaxy Z Fold 5

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.