×
GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy S23 FE lanceres snart i Danmark

Samsung er klar med priser og salgsstart på det nyeste medlem i S23-serien: Galaxy S23 FE.

Samsung er klar med priser og salgsstart på det nyeste medlem i S23-serien: Galaxy S23 FE.

Tilbage i oktober måned blev Galaxy S23 præsenteret, men her i Europa har vi måtte vente lidt længere på en lancering, sammenlignet med Asien og USA.

Nu har Samsung dog meddelt, at telefonen kan købes i Danmark fra den 11. december. Farveudvalget består af: Graphite, Mint, Purple og Cream.

Den vejledende pris bliver 5.499 kroner for modellen med 128 GB lager, imens 256 GB-udgaven koster 5.999 kr.

Telefonen byder blandt på en 6,4″ 120Hz OLED-skærm, en Exynos 2200 chip, samt tre kameraer på bagsiden.

Galaxy S23 FE eller Galaxy S23 – hvad skal jeg vælge?

Samsung Galaxy S23 FE kommer ret sent til festen, i betragtning af, at Galaxy S24-serien er lige rundt om hjørnet. Rygterne spår nemlig på en introduktion af Samsungs næste flagskibe i januar 2024, altså næste måned.

Derudover er priserne på Galaxy S23 faldet en del siden lanceringen og den kan nu fås fra omtrent 5300 kr. Derfor skal man helt klart også overveje S23, da det er en mere premium telefon med bedre hardware (såfremt man kan leve med en lidt mindre skærm på 6.1″ kontra 6.4″).

Læs også vores anmeldelse af Galaxy S23 her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.