×
GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy S23 FE: Nyt billede er lækket

En introduktion af Samsungs næste Fan Edition-telefon, Samsung Galaxy S23 FE, ser ud til at nærme sig. Et formodet officielt billede, muligvis fra noget marketing-materiale, er nemlig sluppet ud.

Telefonerne får et genkendeligt design der minder meget om Galaxy S23-serien. Skærmstørrelsen rygtes at være på 6,4″, så størrelsesmæssigt er den midt imellem Galaxy S23 og Galaxy S23+.

På billedet kan man se Galaxy S23 FE i fire farver: black graphite, purple lavender, olive og pearl white.

Forventede specifikationer og lancering

Ifølge Yogesh Brar på Twitter, er telefonen udstyret med en 6,4″ OLED-skærm på 120 Hz, en Exynos 2200-chip eller Snapdragon 8 Gen 1-chip – Europa ender nok højest sandsynligt med Exynos-modellen.
På bagsiden er der tre kameraer, herunder et 50 MP primært kamera, en 12 MP telefoto-linse og et 8 MP ultrawide-kamera.

Samsung Galaxy S23 FE forventes at blive introduceret i slutningen af denne måned, eller i oktober. Præcis hvilken dato er endnu uvist.


Læs også: Thunderbolt 5 tredobler overførselshastigheden

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.