GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy S23 præsenteres 1. februar

Invitationerne til lanceringen af Samsung Galaxy S23-serien er nu sendt ud til pressen. Det bliver den 1. februar.

Så blev det officielt. Samsung afholder Galaxy-event den 1. februar og hovedpersonerne er med overvældende sandsynlighed den nye Galaxy S23-serie af smartphones. Det er første gang i fire år, at eventet holdes “live”. Det kommer til at foregå i Masonic Auditorium i San Francisco og invitationerne er sendt ud til presssen.

Sammen med meddelelsen udsendte Samsung en video, der mere end antyder, hvor udviklingsfokus har ligget. “Made for moonlight” og “Capture the night, even in low light” står der i videoen, der kan ses længere nede på siden.

Hvis rygterne ellers skal tages for troende, kommer der temmelig interessante kameraopgraderinger. Eksempelvis hævdes det, at Samsung Galaxy S23 Ultra vil være udrustet med en 200-megapixel sensor.

På den amerikanske Samsung-hjemmeside er der allerede åbnet op for reserationer. Galaxy S23 nævnes ikke direkte, men grafikken lader dog ingen tvivl om, hvad produktet er.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.