×
GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy S23 Ultra: Ny information lækket

Der er dukket nye informationer op, vedrørende Samsungs kommende topmodel: Samsung Galaxy S23 Ultra.

Samsung Galaxy S23-serien forventes først at blive præsenteret i februar 2023, men nu er der (igen) nyt om S23 Ultra.

Læs også: Samsung Galaxy S23-serien fremvist på formodede billeder.

Ifølge et tidligere læk kommer designet ikke til at afvige meget fra forgængeren, men opgraderinger ligger i stedet i den interne hardware samt i kameraerne.

200 MP kamera

Det primære kamera bliver opgraderet til en ny 200 MP-sensor (f/1.7, 0.6µm), hvilket skyder billeder i 12 MP som standard. De to telephoto-kameraer med henholdsvis 3x zoom og 10x zoom, siges at være samme sensor, men med opgraderet software. Telefonen vil også være i stand til at filme i 8K med 30 billeder i sekundet, modsat 8K 24fps som nu.

Udelukkende Qualcomm?

Alle Samsung Galaxy S23-modeller siges også at køre udelukkende med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, endda i en hurtigere “overclocket” udgave. Dette står i kontrast til førhen, hvor vi i Europa og nogle andre markeder, fik telefonen med Samsungs egen Exynos-chip.

S23 Ultra rygtes også at have samme størrelse batteri som forgængeren, altså 5.000 mAh. Telefonen kommer i flere udgaver mht. RAM og lagerplads, med enten 8 GB eller 12 GB RAM afhængig af lagerpladsen, der varierer fra 128 GB og helt op til 1 TB.

Lancering

Samsung Galaxy S23-serien forventes at blive introduceret i den første uge i februar 2023, hvor de efterfølgende kan købes senere på måneden.


Læs også: Xiaomi 13 og 13 Pro er officiel

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.