×
Gadgets

Samsung Galaxy S9 vises frem 25. februar

Det lader til, at det store fokus på Galaxy S9 har været kameraet.

Samsung sender i disse dage invitationer ud til sit Unpacked 2018-event, der løber af stabelen få dage inden dørene slås op til Mobile World Congress i Barcelona. Det forventes at Samsung vil lancere både Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus – og i invitationen teaser Samsung med, at det er kameraet i de nye telefoner, der har fået ekstra kærlig opmærksomhed.

Her er grafikken fra invitationen:


Super-slow-motion

Ifølge de seneste rygter vil Samsung benytte sin nye ISOCELL-sensor i Galaxy S9 og storebror S9 plus. Rygterne hævder, at sensoren kan optage full hd-video (1080p) med voldsomme 480 billeder i sekundet, hvilket kan give helt sindsyge slow-motion-optagelser. Derudover vil den nye sensor give betydelige forbedringer i lavt lys.

Selve mobilen forventes at være udstyret med 5,8 tommer skærm med afrundede kanter, et 8 megapixel selfie-kamera, 12 megapixel kamera, 4 gigabyte RAM og 64 gigabyte lagerplads. Galaxy S9 Plus vil have en større 6,2 tommer skærm, 6 gigabyte RAM og to kameraer på bagsiden.

Begge modeller får to højttalere, der kan spille i stereo, IP68-certificering (vand- og støvafvisende), iris-scanner og trådløs opladning.

iNPUT er naturligvis til stede ved eventet i Barcelona, som i øvrigt også vil kunne streames direkte hjemme på computeren.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.