GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy Z Fold 4 og Z Flip 4 afsløret

På noget der ligner officielle billeder, er både farver og udseende, på de kommende foldbare modeller Z Fold 4 og Z Flip 4, blevet afsløret.

Samsung afholder sit Unpacked-event den 10. august. Forud for begivenheden, er 91Mobiles kommet i besiddelse af hvad der ligner officielle marketingbilleder af Z Fold 4 og Z Flip 4.

På billederne afsløres dels udseendet, men også farveudvalget på begge modeller. Z Fold 4 vil blive tilgængelig i tre farver (sort, beige og grå). Z Flip 4 vil fås i fire varianter (sort, guld, blå og lilla). Som det også ses, så er det minimale justeringer, som Samsung har foretaget på designfronten. De ligner umiskendeligt sidste års modeller.

Rygter har peget på en opgradering af under-skærm-selfiekameraet på Z Fold 4. Sidste års model leverede ikke just prangende resultater. Grundet de mørke baggrunde på de lækkede billeder, så er det svært at afkode om der er hold i rygterne. Som det er tilfældet på S22 Ultra, så har der ligeledes været rygter der pegede på en indbygget S-Pen på Z Fold 4, men det giver billederne desværre heller ikke et entydigt svar på.

Z Flip 4 menes at have fået en opgradering på skærmen, der skulle resultere i en mindre tydelig overgang, hvor hængslet er placeret. Samtidig skulle den ydre skærm være blevet større, hvilket billederne ej heller kan bekræfte.

Der er således masser vi endnu må vente til den 10. august med at få svar på. Vi ved eksempelvis ikke om Z Fold 4 og Z Flip 4 bliver udstyret med lutter Snapdragon-processorer, på baggrund af Samsungs nye aftale med Qualcomm.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.