×
GadgetsTophistorie

Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 lækket på billede

Samsungs kommende foldbare telefoner, Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6, er blevet lækket på et billede der angiveligt stammer fra Samsung.

Vi nærmer os lanceringen af Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6, men nu har vi fået endnu et kig på dem.

På hvad der skulle være et officielt billede i forbindelse med markedsføring af telefonerne, ser vi Galaxy Z Fold 6 og Z Flip 6. Billedet slap ud på Samsungs Kazakhstan’s website (via. Reddit).

Ifølge billedet ser Galaxy Z Fold 6 ud til at få mere firkantede hjørner end tidligere, lidt i stil med Galaxy S24 Ultra. Derudover er skærmformatet på frontskærmen ændre til et 22:9 format, men telefonens dimensioner skulle dog ikke være ændret markant.

Designet på Galaxy Z Flip 6 ser ikke ud til at være ændret særlig meget, udover at skærmen på fronten siges at vokse en smule, fra 3,4″ til 3,9″.

Telefonerne siges at komme med en Snapdragon 8 Gen 3 chip og selvfølgelig Galaxy AI ombord.

Lanceres i juli

Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 forventes at blive lanceres i juli måned, sammen med nye Galaxy Watches og Galaxy Ring.

Læs også: Rygte: Samsung Galaxy Watch Ultra med AI på vej

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.