×
GadgetsTophistorie

Samsung klar med nye foldbare telefoner: Galaxy Z Flip6 og Z Fold6

Samsung har i dag præsenteret to nye foldbare telefoner: Galaxy Z Flip6 og Z Fold 6.

Samsung har netop lanceret 2024-udgaven af deres serie af foldbare telefoner – Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. De vigtigste nyheder i de nye udgaver er at de to telefoner er blevet lettere og tyndere og ikke mindst, mere holdbare.

Telefonerne får kræfter fra Snapdragon 8, Gen 3, som er topmodellen fra Qualcomm. Sammen med et opgraderet kølesystem skulle det betyde bedre ydeevne over hele linien, specielt ved krævende opgaver.

Udover ny hardware er der også skruet endnu mere op for AI funktionerne, og Samsungs samarbejde med Google betyder at Google Gemeni er bagt grundigt ind i styresystemet, ligesom der stadig er Circle to Search og alle de andre funktioner der blev lanceret sammen med Galaxy S serien tidligere på året.

Tyndere Z Fold6

Den nye version af Fold6 er 12.1 mm tyk – eller tynd, alt efter hvordan man ser på det. Det er en smule mindre end forgængerne, hvilket betyder en del på denne type telefoner. Samtidig er skærmen blevet en lille smule større, hvilket samlet burde give et fornuftigt helhedsindtryk. Samtidig er den store skærms “fold” blevet en del mindre, hvilket også har været et kritikpunkt fra forrige generationer. Kombineret med et mere raffineret udtryk gør det årets opdatering til en ganske omfangsrig en af slagsen.

Z Flip6 får bedre ydre skærm

Samsung kalder den yderste skærm på Z Flip6 for FlexWindow, og det er blevet lagt til funktionerne, så du nu får flere muligheder uden at åbne telefonen, blandt andet kan telefonen foreslå svar på SMS, genereret af AI.

Den nye 50MP-sensor understøtter 2x optisk zoom, mens den tilbyder AI-zoom til optagelser med op til 10x zoom.

Priser og tilgængelighed

Galaxy Z Fold6, Z Flip6 kan forudbestilles fra i dag, den 10. juli, og er generelt tilgængelige fra den 24. juli. 

Galaxy Z Fold6 fås i farverne Silver Shadow, Pink og Navy, og har en vejledende startpris på 15.699 DKK. 

Galaxy Z Flip6 fås i farverne Silver Shadow, Yellow, Blue og Mint. Den har en vejledende startpris på 9.499 DKK. 

Læs også: Samsung introducerer Galaxy Watch Ultra og Galaxy Watch 7

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.