×
GadgetsTophistorie

Samsung inviterer til Galaxy Unpacked den 28. april

Samsung har netop inviteret til et nyt Galaxy Unpacked-event den 28 april. Samsung har allerede lanceret Galaxy S21-serien og flere nye medlemmer i Galaxy A-serien tidligere i år, men det ser ikke ud til, at de er færdige med at præsentere nye produkter endnu.

Under eventet vil Samsung præsentere “den mest kraftfulde Galaxy”, hvilket rygtes at være en Galaxy Book.

Det er endnu uvist hvad Samsung præcis vil introducere, men flere kilder gætter på, at det er nye Galaxy Book-computere. Her forventes det, at vi vil se to nye Galaxy Books, nemlig Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360.

Galaxy Book Pro 360 rygtes at være udstyret med en touchskærm, med S-Pen-understøttelse. Computeren fås i enten en 13″- eller 15″-variant. Der er også mulighed for understøttelse af LTE- og 5G-forbindelse. Intel Iris Xe-grafik/Nvidia MX450 forventes at være under hjelmen, plus der er også understøttelse af Samsung DeX.

Vi forventer ikke at se Galaxy Z Fold 3 og Z Flip 2 blive afsløret under eventet, men først engang i juli. Galaxy Note 21-serien bliver ikke en realitet i år, ifølge flere rygter, grundet den globale chipmangel.

Præcis hvad Samsung introducerer, bliver vi snart klogere på.
Samsung Galaxy Unpacked streames live på YouTube den 28. april, klokken 16:00 dansk tid.

Se traileren til eventet herunder:


Læs også: Microsoft introducerer Surface Laptop 4

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.