×
GadgetsTophistorie

Samsung lancerer Galaxy Buds Pro med intelligent aktiv støjdæmpning

Samsungs nye trådløse topmodel, Galaxy Buds Pro, er udrustet med intelligent støjdæmpning og understøtter SmartThings Find.

Samsung har under sit Unpacked-event i dag lanceret sine hidtil dyreste trådløse hovedtelefoner, i form af Galaxy Buds Pro. Fokus har været på aktiv støjdæmpning, design, tilslutningsmuligheder og naturligvis lydkvaliteten. Samsung siger selv, at hovedtelefonerne giver deres “bedste lydoplevelse til dato”.

Selve lyden håndteres af en 11 millimeter basenhed og en 6,5 millimeter diskant. Galaxy Buds Pro er udstyret med 360 Audio med Dolby Head Tracking-teknologi.

Samsung Galaxy Buds Pro kommer i tre farver. De lander i butikkerne allerede den 15. januar og får en prislap på 1.699 kroner, hvilket placerer dem prismæssigt midt mellem konkurrerende produkter som Apple AirPods Pro og Huawei Freebuds Pro.

I modsætning til Galaxy Buds Live er Galaxy Buds Pro ikke formet som bønner. Men designet er helt klart i familie; ikke mindst materialerne får de to modeller til at se familiære ud.

Intelligent støjdæmpning

Spændende er det, at Samsung med Galaxy Buds Pro introducerer en ny, intelligent støjdæmpning. Selve den aktive støjdæmpning kan, ifølge Samsung, reducere baggrundsstøj med op til 99 procent. Med Ambient Sound kan brugerne vælge at forstærke nærliggende lyde med mere end 20 decibel, dvs. evnen til at justere og tilpasse lyden efter behov.

Støjdæmpningen og Ambient Sound fungerer automatisk sammen og tilpasser sig omgivelserne for at optimere lydoplevelsen, fortæller Samsung. Eksempelvis registrerer Galaxy Buds Pro, når brugeren taler og kan automatisk veksle mellem at sænke og hæve den omgivende støj.

Høretelefonerne slukker også automatisk for musikken, når de bemærker, at brugeren taler, selvom Ambient Sound er aktiv, eller hvis ANC er slukket.

Fokus på samtale

Samsung har også haft fokus på kvaliteten af samtaler, der føres via Galaxy Buds Pro. Hovedtelefonerne adskiller brugerens stemme fra uønskede lyde ved hjælp af tre mikrofoner og en stemmeoptagelsesenhed (VPU), så man bliver hørt så klart og tydeligt som muligt.

En af de ydre mikrofoner har også en høj signal-to-noise ratio (SNR), hvilket hjælper med at eliminere forstyrrende baggrundsstøj. Derudover har Samsung integreret sin nye Wind Shield-teknologi i Galaxy Buds Pro, hvor designet har minimeret det område på høretelefonerne, der bliver mødt af vind, og filtrerer forstyrrende lyde, der kan være forårsaget af vind. 

I øvrigt er hovedtelefonerne forsynet med en IPX7 vandtætheds-klassifikation, så de kan begå sig både i regnvejr og under træning. Med mindre, altså, at man svømmer …

En fuld opladning af propperne giver op til otte timers musikafspilning (5 med ANC aktiveret), med yderligere 20 timers reservestrøm i opladningsetuiet.

Galaxy Buds Pro understøtter derudover Samsungs nye SmartThings Find.-teknologi, der lokaliserer enheder selv om de er ude af syne eller uden for Bluetooth-rækkevidde.

Læs mere og forudbestil hos Samsung.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.