fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Ny billig 5G-telefon fra Samsung

Med en prislap på 1.699 kroner bliver Samsung Galaxy A22 5G en af de billigste telefoner med 5G i Danmark.

Samsung lancerer en ny og prisvenlig 5G-telefon: Galaxy A22 5G.

5G-smartphones bliver billigere og billigere. Nu er Samsung klar med et nyt medlem i Galaxy A-serien, til en meget lav pris. Prisen på Galaxy A22 5G bliver blot 1.699 kroner, hvilket gør den til en af de billigste telefoner med 5G i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

“Samsung Galaxy A22 5G revolutionerer daglige rutiner med et hurtigere og mere responsivt 5G-netværk. Med realtidsforbindelse kan du få mere gjort uden at vente.” Lyder det fra Samsung.

Drivkraften i telefonen er et Dimensity 700-chipset fra MediaTek, med otte kerner. Chipsettet understøtter teoretiske 5G-downloadhastigheder på op til 2,77 gigabit i sekundet. Chippen følges af 4GB RAM og 64GB lagerplads, med mulighed for udvidelse med SD-kort.

Stor 90Hz-skærm og tre kameraer

Skærmen er på 6,6″ af typen TFT, med en 1080p+ opløsning. Derudover har skærmen en opdateringsfrekvens på 90Hz, hvilket gør oplevelsen mere flydende, sammenlignet med en standard skærm på 60Hz.

Telefonen er udstyret med tredobbelt kameramodul bagpå, der består af et 48MP primært kamera, et 5MP ultrawide kamera, samt en 2MP dybdesensor. Frontkameraet er på 8MP.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Batteriet er på fornuftige 5.000 mAh med understøttelse af 15W opladning. På siden af telefonen finder man også en fingeraftrykslæser.

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy A22 5G kan købes den 1. juli, til en vejledende pris på 1.699 kroner. Telefonen kan fås i farverne grå, hvid, eller pink.


Læs også: Microsoft introducerer snart næste generation af Windows

Artiklen fortsætter efter annoncen Disney+
Back to top button