TeknologiTophistorie

Nu kommer den nye udgave af Windows

Den 24. juni viser Microsoft den næste generation af Windows ved et live-event, der bliver streamet verden over.

Microsoft har netop udmeldt, at de introducerer næste generation af Windows snart.

Introduktionen af den næste generation Windows, finder sted den 24. juni. Eventet vil blive livestreamet kl. 17:00 dansk tid.

“Snart vil vi dele en af de mest betydningsfulde opdateringer til Windows i det sidste årti.” Lyder det fra Satya Nadella, CEO hos Microsoft.

Under eventet forventes det, at Microsoft afslører de næste vigtige ændringer i Windows, hvor det blandt andet vil omfatte en række visuelle ændringer. Det forventes, at vi ser nogle væsentlige UI-ændringer til Windows under kodenavnet “Sun Valley.” Måske ser vi endda et nyt Windows-logo. Et tweet fra Panos Panay, Chief Product Officer hos Microsoft, ser nemlig ud til at fremvise et opfrisket design af logoet. Se det herunder:

Microsoft bekræftede sidste måned, at Windows 10X, styresystemet oprindeligt bygget til enheder med dobbelt skærm, ikke længere vil blive lanceret. Læs mere om dette her: Rapport: Microsoft skrotter Windows 10X
Virksomheden implementerer i stedet nogle af de visuelle elementer fra Windows 10X, ind i hovedversionen af Windows 10.

Meget af det visuelle arbejde er allerede startet, med nye systemikoner, forbedringer i File Explorer, samt enden på Windows 95-ikoner.
Alt i alt ser det ud til, at den næste version af Windows, meget vel kunne gå hen og levere de største ændringer på Windows-platformen, i mange år.

Læs også: Apple TV Plus kan nu downloades på alle Android TV-enheder

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.