×
Gadgets

Samsung lancerer Galaxy Tab S3

Februar er normalt Samsungs “time to shine” på Mobile World Congress i Barcelona, men i år skinner koreanerne ikke helt så meget som de plejer, for Samsung er kommet til Barcelona uden en ny topmobil. I stedet kunne de præsentere en ny tablet – Samsung Tab S3.

4K video

Galaxy Tab S3 er udstyret med en Super AMOLED skærm på 9,7″ med 99% Adobe RGB. Den understøtter også HDR, der giver ekstra god kontrast og generelt forbedrer billedkvaliteten. Tablettens skærmopløsning er på 1.536 x 2.048 pixels, men kan alligevel vise 4K video.

Lang batterilevetid

Tab S3 skulle være i stand til at levere hele 12 timers videoafspilning – hvilket er nok til selv de længste flyveture.

S Pen følger gratis med

I modsætning til konkurrenternes tilbud, følger Samsungs S Pen med i pakken. Den har en 0,7mm tip og skulle ifølge Samsung være endnu mere præcis end tidligere. Den bruger ikke batterier og skal ikke oplades. Samsung har derudover slået “pjalterne” sammen med Staedtler for at lave en specialudgave af S Pennen. Samsung var på pressemødet ikke særligt klare i spyttet om, hvad Staedtler udgaven reelt skulle gøre godt for. (Vi kigger nærmere på Tab S3 snarest – og forhåbentlig også en Staedtler pen.)

Sølv og sort

Galaxy Tab S3 kommer i sølv og sort og vejer under 500 gram. Der er ingen danske priser eller lanceringsdato endnu.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.