×
Gadgets

Samsung sluger Harman

Koreanske Samsung har overtaget Harman International Industries og bliver dermed ejer af en række populære varemærker, såsom JBL, AKG og B&O Automotive. Samsung har lagt 8 milliarder dollar for Harman – det svarer til 55,2 milliarder kroner. Det er Samsungs største opkøb gennem tiden.

Selv om det primært er lydprodukter Harman er kendt for, så gættes der på, at det Samsung er allermest interesseret i, er Harmans teknologi til biler. Omkring 65 procent af Harmans omsætning kommer fra bil-relaterede produkter. Ifølge Samsungs pressemeddelelse er Harmans produkter, der inkluderer lydsystemer og forbundne bil-enheder, installeret i omkring 30 millioner køretøjer verden over. Købet kan være Samsungs forsøg på at hale ind på Apple (CarPlay) og Google (Android Auto).

Samsung fortæller i en pressemeddelelse, at firmaet har planer om at sammenlægge sin egen elektronik-division med Harmans ekspertise for lyd og forbundne enheder (Internet of Things, red.).

Med købet overtager Samsung bl.a. følgende varemærker:

  • AKG
  • Bang & Olufsen Automotive
  • Harman Kardon
  • Infinity
  • JBL
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.