HBO MaxStreaming

1 million Game Of Thrones-fans underskriver krav om at sæson 8 skal genindspilles

Skuffede fans af Game Of Thrones kræver at den kontroversielle sæson 8 genindspilles med nye forfattere. Knapt en million har allerede skretvet under.

Natten til mandag bliver det uigenkaldeligt sidste afsnit af Game Of Thrones tilgængelig på HBO. Den sidste sæson har været … kontroversiel. Det er den den ringest ratede sæson på IMDB – endda med stor margen. Det er måske en reaktion på voldsomme forventninger, men mange fans mener, at seriens forfattere har mistet grebet om både historien og karakterne. Løsningen? Hele sæson 8 skal genindspilles.

Det mener i hvert fald 934.000 underskrivere på Change.org. Underskrifterne er blevet samlet ind på bare få dage – og alene det sidste døgn er der kommet mere end 300.000 nye underskrifter. De mener, at seriens forfattere, David Benioff og D.B. Weiss, har ”vist sig at være inkompetente forfattere, når de ikke har kildemateriale (bøgerne) at falde tilbage på”. 

Underskriverne udtrykker i kommentarerne vrede over, at historien ”hastes igennem”, at der begås karaktermord og at der mangler logik mellem mange af plotpunkterne.

Det triste er, at kravet vil kunne få 10 millioner underskrifter uden at HBO kunne gøre alvor af en genindspilning af bare et enkelt afsnit. Men er du en af de mange skuffede Game Of Thrones-fans, så har du nu en mulighed for at lade HBO vide, at du er utilfreds …

Er du godt underholdt eller ærgrer du dig også over plothuller, karaktermord og andre manuskriptproblemer i sæson 8? Der er plads til at skrive din mening nedenfor.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.