×
Gadgets

Se en Tesla blive fjernstyret via Apple Watch

Her er noget, du ikke kan gøre med hverken din Up eller din BMW. Programmøren Allen Wong har udnyttet den nye “Summon”-funktion (tilkald, red.) i Tesla-elbilens ‘Autopilot’-opdatering til at fjernstyre sin Tesla – via sit Apple Watch. Det er ikke muligt med Teslas autoriserede app, men Wong har implementeret funktionen i sin egen app, Remote S for Tesla, der er til salg i App Store.

I en video, som han har lagt på nettet, kan man se Wong starte sin (førerløse) Tesla, åbne garagedøren og bakke bilen ud i indkørslen, blot ved at trykke på sit Apple Watch. Se videoen ovenfor.

“Summon”-funktionen bruges i første omgang primært til at køre Teslaen ud af garagen, men i fremtiden forventer Teslas Elon Musk, at funktionen vil kunne bruges til at tilkalde bilen på tværs af landet. Den vil endda selv kunne finde ud af at lade op på Teslas Supercharger-stationer undervejs. Det er i hvert fald ambitionen.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.