NetflixStreamingTophistorie

Se popsangeren Christopher i Netflix-filmen A Beautiful Life

A Beautiful Life fra Netflix får premiere på tjenesten til sommer og har popsangeren Christopher i sin første hovedrolle.

Netflix har i dag løftet sløret for premieredatoen, for deres næste store (danske) filmsatsning. Nemlig spillefilmen A Beautiful Life, der har den populære popsanger Christopher i den bærende hovedrolle. Den får global premiere på tjenesten den 1. juli 2023.

Filmen fortæller historien om Elliot (Christopher). En ganske almindelig fisker der, naturligvis, viser sig at have en overdådig sangstemme. Han får sit livs mulighed, da han opdages af den succesfulde musikmanager Suzanne. Hun sætter Elliot op med sin datter og musikproducer, Lilly, men rejsen mod gennembruddet, bliver udfordret af den spirrende kærlighed mellem de to.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bag kameraet står Mehdi Avaz, som også stod bag Toscana, der grundet corona endte med eksklusiv premiere på netop Netflix.

Rollelisten i A Beautiful Life består foruden den hovedrolle-debuterende Christopher af Inga Ibsdotter Lilleaas (Kvinder i for store herreskjorter), Christine Albeck Børge (Ønskebarn, Ulven kommer), Ardalen Esmaili (Snabba Cash S2, Greyzone, Charmøren) og Sebastian Jessen (Alfa, Mens vi lever).

Du kan allerede nu sætte A Beautiful Life på din liste hos Netflix, så bliver du påmindet når filmen lander.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.